Sākums Veikals Konservēšanai Набор для вакуумного консервирования ВАКС-82БМ. 9 крышек

Konservēšanas vakuuma vāku komplekts ar pumpi VAKS-82 BM. (9 vāki)

Ir pieejams
9.00 / gab.
Visām bildēm ir informatīvs raksturs. Produktu un iepakojumu bildes var atšķirties no produkta reālā izskata.

Vakuuma vāku komplekts stikla burkam ar sūkni VAKS-82BM atvieglo konservēšanas procesu un palielina produktu glabāšanas laiku. Piemērots parastajām stikla burciņām, kā arī burkām ar vītni

Vaks visu veidu pārtiku saglabā svaigu daudz ilgāk nekā ar parasta uzglabāšana. Tas ir tāpēc, ka, izsūknējot gaisu, skābekļa un mikrobu daudzums tvertnē tiek strauji samazināts.

Kad ieteicams izmantot vakuuma vākus:

– Dārzeņu, augļu, ogu, sulu konservēšana;

– Pārtikas dabiskās garšas un smaržas saglabāšana;

– Žāvētu augļu aizsardzībai

– Nefasētu produktu, piemēram, graudaugu, miltu, garšvielu, tējas vai kafijas, uzglabāšana;

– To produktu uzglabāšana, kas aktīvi izdala vai absorbē smakas;

– Tehnisko šķidrumu un gaisa žāvēšanas preparātu (krāsa, līme) uzglabāšana.

Vakuuma konservēšanas komplektā ietilpst:

 

Komplekts der gan – parastu gan vītņotu burku vaksēšanai ar kakla diametru 82 mm.

– Manuālais vakuumsūknis HBP, kas nodrošina vakuumu līdz 90% dziļumā, 1 gab.

Svars
0,26 kg
Papildus informācija
Darba gaita un īpatnības ar VAKS vakuumkonservēšanas komplektu:

1. Pārbaudiet, vai burkā nav plaisu, šķembu, čaumalu gan uz pašas burkas, gan uz tās kakliņa. Burkas ar norādītajiem defektiem nav piemērotas lietošanai.

2. Stingri ievietojiet blīvi vāka rievā.

3. Uzlieciet vāku uz kannas kakla.

4. Stingri ievietojiet sūkni vāka padziļinājumā.

5. Lai izveidotu vakuumu, izmantojiet rokturi, lai pārvietotu kātu uz augšu un uz leju, līdz tas apstājas. Konservējot pietiek ar 5-6 gājieniem, bet uzglabāšanas režīmā no 15 līdz 20. Sitienu skaits ir atkarīgs no skārdenes pildījuma līmeņa. Tomēr, jo vairāk tiek veikta sūknēšana, jo dziļāks ir vakuums. Šajā gadījumā kāts sāk spontāni strauji nokrist un skart vāku. Sūknēšana ir jāpārtrauc.

6. Lai atvērtu kannu, ar pirkstu paceliet uz vāka esošā vārsta malu, kā rezultātā bundžā trokšņaini iekļūs gaiss un vāks viegli atvērsies. Vārsta atvēršanai neizmantojiet metālu vai citus asus priekšmetus, lai uz vāka ligzdas varētu parādīties riski.

7. Tiklīdz tas kļūst netīrs un visos gadījumos pēc konservēšanas, sūknis ir jāizskalo ar siltu vai karstu ūdeni, kam atskrūvējiet uzgriezni un noņemiet kātu no cilindra. Pēc skalošanas ieziediet manšeti ar vazelīnu.

8. Tā kā vāks kļūst netīrs, nepieciešams to izskalot, kamēr nav atļauts spraust blīvi ar asiem priekšmetiem. Vārstu var viegli noņemt, nospiežot pirkstu.

9. Ja stieņa kustība kļūst stīva, tad sūknis ir jāizjauc, rūpīgi jāizskalo cilindrs un manšete un jāieeļļo ar vazelīnu. Ilgstošas ​​uzglabāšanas rezultātā sūkņa manšete var kļūt rupja; un daļēji zaudē elastību. Iesakām vairākas minūtes turēt verdošā ūdenī, bet, ja tas nepalīdz, tad jānomaina. Lai pārbaudītu sistēmas hermētiskumu, iesakām burciņā ieliet ūdeni no krāna, nepilnīgi iepildot 3-4 cm, uzlikt vāku un ar sūkni izsūknēt no tā gaisu. Pēc tam apgrieziet burku otrādi. Ja no zem vārsta vāka izplūst gaisa burbuļi, vāks nav lietojams.